Koprovka s knedliky a masem

Suroviny:

  • Kopr
  • Hovezi maso predni, nejlepe z krku
  • Smetana 1 sladka, 1 kysana
  • Sul, pepr, nove koreni, bobkovy list
  •  cukr, ocet
  • Korenova zelenina
  • Mouka hladka



Postup:

  1. Maso s korenovou zeleninou a korenim dam varit, dokud neni mekke. 
  2. Cibulku na maslo a trochu oleje, nebo jen na olej. 
  3. Zpenim cibulki, zaprasim moukou, udelam svetlou jisku.
  4. Jisku zaleju vyvarem, aby to nebylo moc huste. Kdyz by to bylo moc ridke, muzu zahustit OPATRNE solamylem.
  5. Necham provarit cibuli
  6. Zaleju smetanou, provarim
  7. Pridam cukr, ocet podle chuti aby omacka byla sladko kysela
  8. Uplne nakonec pridam nasekany kopr..
  9. Nakrajim maso, uvarim knedliky a serviruju.

Komentáře

Oblíbené příspěvky