Sekana Stekana

Suroviny:

  • Mlete veprove (nejlepe globus) nebo namlit bok s pleci 1kg.
  • 1/4 kg uzenyho.
  • Sul, pepr, majoranka, oregano.
  • mliko nejdrive 1 dl a potom prilevat do 2 dl.
  • 1 vajicko.
  • 1/4 litru mletych ovesnych vlocek (hrnecek).
  • pol. lzice dijon horcice.
  • 1 cibule na kosticky na jemno.


Postup:
  1. Vsechno smicham a prohnetu v mise aby to neteklo, aby z toho drzel karbanatek. Musi se hodne hnetat.
  2. Dam do lednice na noc.
  3. Namocim si ruce (obe).
  4. Vytvaruju sisky. 
  5. Dam je na plech, hodim k tomu dve polivkovy lzice sadla (bez papiru, bude se podlevat).
  6. Podleju ctvrt litrem vody.
  7. Prikryju alobalem.
  8. Pecu na 200 cca hodinu a prubezne polevam a podlevam. Nepichat do sisky.
  9. Sundam alobal, poleju a dopecu kurku.




Komentáře

Oblíbené příspěvky