Sekana Stekana
Suroviny:
- Mlete veprove (nejlepe globus) nebo namlit bok s pleci 1kg.
- 1/4 kg uzenyho.
- Sul, pepr, majoranka, oregano.
- mliko nejdrive 1 dl a potom prilevat do 2 dl.
- 1 vajicko.
- 1/4 litru mletych ovesnych vlocek (hrnecek).
- pol. lzice dijon horcice.
- 1 cibule na kosticky na jemno.
Postup:
- Vsechno smicham a prohnetu v mise aby to neteklo, aby z toho drzel karbanatek. Musi se hodne hnetat.
- Dam do lednice na noc.
- Namocim si ruce (obe).
- Vytvaruju sisky.
- Dam je na plech, hodim k tomu dve polivkovy lzice sadla (bez papiru, bude se podlevat).
- Podleju ctvrt litrem vody.
- Prikryju alobalem.
- Pecu na 200 cca hodinu a prubezne polevam a podlevam. Nepichat do sisky.
- Sundam alobal, poleju a dopecu kurku.
Komentáře
Okomentovat